Opdateringsaftale til din WordPress hjemmeside

Det er vigtig at holde din hjemmeside opdateret og godt rustet til de omskiftelige vilkår der gælder online. En opdateret hjemmeside står stærk overfor sikkerhedstrusler og sørger for at dine brugere kan tilgå al funktionalitet på din hjemmeside. Samtidig kan du nyde godt af nye funktioner og features, som ofte følger med opdateringer af plugins. 

Med en opdateringsaftale hos os, sørger vi for at din hjemmeside altid er driftssikker og funktionel, uden at du skal gøre noget for det. Vi opdaterer din hjemmeside hver 6. uge, og tager jævnligt backup af din side. Er uheldet ude, og din hjemmeside går ned, kan vi altid genopsætte din hjemmeside ud fra den seneste backup, så du er klar til at tage i mod dine brugere online så hurtigt som muligt. 

Vælger du vores Plus-aftale eller højere, vil du desuden modtage en liste over optimeringsforslag til din hjemmeside, hver gang vi opdaterer. 

Se priser på WordPress opdateringer her.

Ugentlig eller daglig backup

Backup af din hjemmeside er et punkt som ikke bør overses. Støder du på en fejl der bryder din hjemmeside, bliver din hjemmeside hacket eller påvirker en opdatering dit hjemmesides funktionalitet kan et backup sørge for at din WordPress hjemmeside hurtigt kommer op at køre igen. En backup af din WordPress hjemmeside kan spare dig for mange timers fejlfinding og sikrer at dit indhold og din data på din server er intakt. 

Når du vælger opdateringsaftale, er det derfor også vigtigt at overveje om det er nødvendigt for dig at have daglig backup, eller om du kan nøjes med at få foretaget backup af din hjemmeside ugentligt. Lægger du løbende nyt indhold på din hjemmeside kan du, med en ugentlig backup, komme ud for at dit indhold for de seneste dage går tabt hvis uheldet er ude. Vælger du derimod daglig backup, vil tab af data og indhold være minimalt i værste tilfælde. 

Du skal derfor vurdere, hvad din hjemmeside bruges til. Har du en statisk side med få ændringer i dit indhold er periodiske backups fint at arbejde med, men har du blog, webshop eller fora, vil vi altid anbefale, at du vælger daglige backups for at sikre din hjemmeside bedst muligt.  

Opdatering af WordPress CMS

Den vigtigste grund til at opdatere dit WordPress CMS er sikkerhed. WordPress er det mest populære CMS i verden, hvilket desværre også gør WordPress til et populært mål for hackere. Med hver WordPress opdatering følger en dokumentation af hvilke ændringer der er sket siden sidst, og hvilke sikkerhedshuller der er blevet lukket i den seneste opdateringer. Denne dokumentation kan bruges af hackere til at gå efter ikke-opdaterede sider og benytte sig af de kendte sikkerhedshuller.

Men det er ikke kun på grund af ondsindede hackere at du bør opdatere din WordPress hjemmeside jævnligt. WordPress indeholder, som meget andet software, fejl. Det kan være et resultat af fejlkodning, konflikter mellem nye og gamle funktioner, plugins eller meget andet. Hver gang der udgives en opdatering til WordPress, “lappes” alle de fejl og sikkerhedshuller som er fundet siden sidste opdatering. Nye funktioner og bedre ydeevne bliver også løbende implementeret i opdateringsfilerne. Derfor er du sikker på at give din hjemmeside de bedste betingelser for at fungere optimalt – og vigtigst af alt – dine besøgende en god og fejlfri oplevelse, når du har en opdateret hjemmeside. 

Opdatering af Plugins

Argumenterne for opdatering af WordPress Plugins er meget den samme som for opdatering af WordPress CMS.

Det der skiller sig ud, er at du kan komme ud for at et plugin ikke længere er kompatibelt med WordPress, efter en opdatering af WordPress CMS. De uafhængige udviklere af plugins til WordPress arbejder derfor typisk sideløbende med WordPress, og implementerer ændringer, så deres plugin altid fungerer med den nyeste version af WordPress. Desuden sker det ofte at ikke-opdaterede plugins kan gå i konflikt med andre plugins på din hjemmeside eller gøre din hjemmeside langsom. 

Kvalitetssikring og optimeringsforslag

Når vi er færdige med den tekniske opdatering gennemgår vi din hjemmeside og sikrer os at der ikke er funktioner eller designmæssige elementer som er gået tabt eller har rykket sig under opdateringen. Opdager vi en fejl vil vi typisk rulle opdateringen tilbage og gå gennem processen igen, skridt for skridt. Når vi har lokaliseret fejlen, vil vi i første omgang selvfølgelig se om den kan rettes. Skyldes fejlen et plugin, og kan vi ikke umiddelbart reparere fejlen, kontakter vi dig og vejleder dig i hvordan vi kan arbejde uden om fejlen eller finde et nyt plugin der kan fungere for din hjemmeside. 

Udover at vi kvalitetssikrer din hjemmeside, vil du efter hver opdatering modtage en liste fra os med 3-5 ting, som kan optimeres på din hjemmeside. Vi måler bl.a. på parametre som hastighed, responsivt design, brugervenlighed og datasikkerhed. Du modtager på samme liste konkrete løsningsforslag og en prisvurdering på opgaverne. Det er selvfølgelig helt op til dig selv om du vil implementere vores forslag på siden eller ej. 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *