Leder du efter det bedste webshop system? Så er du landet det rette sted!

Der bliver hver dag skabt tusinder nye webshops verden over og nystartende webshopejere har utallige valgmuligheder når det kommer til at finde det system som skal understøtte deres mest forretningskritiske punkt – deres online salgskanal.  

Skal valget gå med den hurtige Shopify løsning, eller den mere avancerede Magento løsning? Eller skal der være fuld frihed til at vækste forretningen i den rigtige retning med en professionel Woocommerce webshop? 

Med næsten 2,5 millioner webshops er Woocommerce det mest populære og bedst dokumenterede webshopsystem som skaber succes for online butikker verden over. Den brugervenlige administration kombineret med en fleksibilitet som efterlader konkurrenterne på perronen, er Woocommerce det bedste valg til dig som vil starte en webshop op.

Læs med her og bliv klogere på hvorfor du bør investere i en Woocommerce webshop.

Hvad er en Woocommerce webshop?

Woocommerce er en shop udvidelse til det populære CMS WordPress. Woocommerce giver mulighed for nemt at oprette varekategorier, produkter, styre moms og forsendelse og modtage betaling i stort set alle former.

Woocommerce gør det nemt at vedligeholde og opdatere din webshop, og er tilpas fleksibel til at du kan skille dig ud fra mængden og endda få systemet til at tale sammen med dine øvrige administrationsværktøjer.

Hvorfor bruge Woocommerce til din webshop?

Woocommerce er det mest populære shop system i verden. Det i sig selv er grund nok til at du bør hoppe med på vognen med de mange andre succesfulde webshop ejere. Woocommerce er en udvidelse til WordPress, som bliver støttet af frivillige udviklere – det betyder at selve funktionaliteterne er ekstremt veldokumenterede og det er nemt at finde svar på selv de mest indviklede spørgsmål om systemet.

Fordi WordPress og Woocommerce er såkaldt “Open-source” har systemet en fleksibilitet som sjældent ses andre steder. Du kan få tilpasset din webshop til lige det du ønsker og oven i hatten er Woocommerce et meget SEO venligt system, så du også har gode chancer for at komme i top hos Google.

Herunder finder du de 9 bedste grunde til at købe en Woocommerce webshop.

9 grunde til at købe en Woocommerce webshop

Der er masser af shopsystemer at vælge imellem, men Woocommerce er og bliver det bedste valg når du skal starte en webshop op. Fleksibiliteten, brugervenligheden og prisen er kun få af de mange gode argumenter, så lad os dykke ned i hvorfor vi mener at Woocommerce er det bedste valg.

1. Billig webshop med Woocommerce

En af overvejelserne de fleste gør sig når de starter en ny webshop, er hvor stor en udgift den vil udgøre. De forskellige shopsystemers prismodeller går fra gratis til mange tusinde kroner årligt. Forskellen i prisen er dog ikke ensbetydende med at kvaliteten følger med de dyre løsninger. En af de bedste grunde til at vælge Woocommerce som dit nye shopsystem er at det som udgangspunkt er gratis at bruge.

Woocommerce er frit tilgængeligt for enhver der vil bygge en webshop. Det eneste du skal bruge er en WordPress installation, og så kan du gå i gang med at drage nytte af alle de mange muligheder Woocommerce tilbyder.

Når vi siger at Woocommerce som udgangspunkt er gratis, er det fordi du selvfølgelig ikke kommer udenom at der skal betales for hosting og domæne. Nogle udvidelser til Woocommerce kan også koste penge. Det hele kommer an på hvor avanceret din webshop skal være.

2. Woocommerce kan udvides efter behov 

For at kunne forstå Woocommerce skal vi se nærmere på opbygningen. Woocommerce er bygget som er udvidelse, eller et modul, som kan tilkobles WordPress. Selve Woocommerce har et hav af indstillinger som kan drejes og skrues på. 

Det der for alvor gør Woocommerce stærkt er at der, ligesom Woocommerce til WordPress, findes et gigantisk udvalg af moduler som kan kobles på Woocommerce. Du kan nemt udvide funktionaliteten ved at installere moduler – også kaldt plugins – som er skræddersyede til at fungere med Woocommerce. Du kan både finde plugins som er udviklet af udviklerne bag Woocommerce selv, eller som de mange tusinde frivillige, som udvikler udvidelser til Woocommerce har udviklet.

Mange af disse udvidelser kan du downloade gratis – dog kræver nogle at du lægger nogle penge hos dem for at få fat i de helt store funktionaliteter. Med det sagt kan du for en relativ lav pris få tilpasset din checkout proces, leveringsmetoder eller produkthåndtering til dine behov.

3. Sælg hvad (og hvordan) du vil med en Woocommerce webshop

Woocommerce kan bruges til at sælge alt – og vi mener virkelig alt. Du får altså en webshop som er så fleksibel, at du kan tilpasse til ethvert produkt til ethvert marked. 

Uanset om du vil have dit eget lokale lager, vil integrere til fjernlager, sælge digitale varer som skal downloades direkte fra webshoppen efter købet er gennemført, eller du skal lave en webshop til dropshipping, så kan det lade sig gøre med Woocommerce. Har du brug for at tilbyde kundeprofiler, forskellige adgangsniveauer, B2B, abonnementer eller medlemskab er det Woocommerce som redder dagen.

4. Support i verdensklasse

Fordi Woocommerce er så udbredt som det er, er der en kæmpe opbakning både fra folkene bag Woocommerce og de mange (!) fora som drives af frivillige verden over.

Med den store skare af udviklere verden over som har specialiseret sig i WordPress og Woocommerce skal du ikke lede længe efter en som kan gøre din webshop til præcis det du ønsker. Har du lyst til selv at gå i krig med at skræddersy din webshop ligger der timevis og atter timevis af tutorials på Youtube som kan hjælpe dig godt på vej.

Med en “Open-source” opbygning kan du eller din webudvikler tilgå al kode i Woocommerce og tilføje funktionalitet, skabe nye temaer eller endda bygge dine egne udvidelsesmoduler. 

5. Se resultatet af dit arbejde

Når du er erhvervsdrivende er det vigtigt altid at kunne dykke ned i tallene og se effekten af din indsats. Dette gælder især når du driver forretning online. At få indsigt i dine kunders adfærd på nettet og analysere dig frem til hvordan du bedst tilpasser dig deres behov, er udslagsgivende for en succesfuld webshop. 

Woocommerce har et indbygget Analytics modul, hvor du kan trække avanceret data ud om dine kunder og dine salg. Opbygningen er let og intuitiv at gå til, og giver dig adgang til de mest kritiske data som du kan bruge til at forstå dine kunder bedst muligt. Udover det indbyggede analyseværktøj kan du nemt integrere Google Analytics, eller andre trackingsystemer i din Woocommerce webshop ved at downloade og installere plugins. 

6. Woocommerce giver plads til vækst

Når du vælger dit webshop system skal du huske at tænke langt ud i fremtiden. En webshop vil følge dig i mange år, og derfor skal du sikre dig at systemet kan følge med når din forretning tager fart. 

En af de største kvaliteter ved Woocommerce er, at du kan udbygge din webshop i takt med at din forretning vækster. En Woocommerce webshop kan nemt gå fra at håndtere få kunder dagligt, til flere hundrede salg i minuttet. 

Når du begynder at planlægge din strategi for din webshop, anbefaler vi at du samtidig udarbejder en kravspecifikation til din webshop. Så er du sikker på at få de vigtigste funktioner etableret fra start. Skulle du senere få brug for at din webshop kan mere end den kunne fra start, så er det selvfølgelig muligt at udvide med Woocommerce.

7. Content – nem styring af dit indhold

Måske er det ikke overraskende at Woocommerce er et stærkt værktøj til at styre indhold, når systemet er baseret på WordPress. WordPress er oprindelig bygget som et blogværktøj, så content management er en af kerne-funktionaliteterne i systemet. Og det er gode nyheder for dig der skal have en Woocommerce webshop. 

Content bliver en stadigt større del af salgsprocessen online. Det gælder når det kommer til at skabe funnels, men også SEO rankings og placeringer i Googles søgeresultater.

Kombinationen af WordPress og Woocommerce giver dig adgang til at oprette landingpages, blogindlæg, artikler, modtage kunders kommentarer, lave dragende produktanmeldelser og meget meget mere, som alt sammen bidrager til at gøre chancerne for salg endnu større.

8. Woocommerce er lyn-hurtigt

Woocommerce er et ekstremt hurtigt stykke kode. Det betyder ikke kun at dine kunder ikke skal vente unødigt lang tid på at finde frem til en vare, lægge den i kurven og betale. Det betyder også at du får meget lettere ved at blive vist i Googles søgeresultater. En af Googles kriterier for visning af en hjemmeside eller webshop, er nemlig sidens hastighed. Har du et langsom shopsystem vil det være mindre brugervenligt, og – i Googles øjne – mindre anbefalelsesværdigt.

Ud over at være hurtigt out-of-the-box, kan du endda optimere endnu mere på din webshop med plugins som komprimerer billeder, cacher din side og generelt optimerer din kode. Selvom du kan gøre meget for at holde din Woocommerce webshop i topform, vil den endelige hastighed på din webshop også afgøres af den server den hostes på. Derfor bør din webshop hostes på servere som er optimeret mod WordPress og Woocommerce. 

9. Woocommerce er skabt til at sælge

Woocommerce er sat i verden af en eneste grund; at sælge produkter online. Derfor får du alt du skal bruge for at begynde dit online salg, når du vælger at købe en webshop bygget i Woocommerce.

Woocommerce giver dig et nemt administrationspanel hvor du kan styre dine produkter, varekategorier, lagerstatus, ordrebekræftelser og meget mere. Du får mulighed for at vælge et utal af betalingsmetoder som dine kunder kan anvende. Kortbetaling, Mobilepay, Google Pay, Apple pay og omkring 90 andre betalingsmetoder kan nemt kobles til din nye webshop.

Når det kommer til forsendelse kan du nemt tilbyde dine kunder at sende med de gængse leverandører i Danmark – du kan eksempelvis integrere GLS pakkeshop med et GLS plugin til Woocommerce.

Derfor skal du vælge Woocommerce

Du har nok fanget den efterhånden, men vi slår det lige fast med syvtommer søm. Du skal vælge Woocommerce til din webshop fordi det er det rigtige valg. 

Woocommerce er bygget til at sælge, bygget til at være nemt at administrere og bygget til at kunne skaleres i takt med din virksomhed vokser. Samtidig er det et gratis værktøj som kan bruges rettighedsfrit uden at du binder dig til en dyr licens (nogle systemer tager endda procenter af dit salg som gebyrer).

Vi tilbyder selvfølgelig både hosting og vedligeholdelse af din Woocommerce webshop – og har du brug for en professionel Woocommerce webshop, kan vi med garanti udvikle en løsning til dig som kan følge dig i mange år. Du kan beregne pris på webshop her, eller tage fat i os for råd og sparring omkring din online forretning gennem kontaktformularen herunder.  

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *