Integrationer

Kommunikation er nøglen til bedre arbejdsgange. Det gælder også for din webløsning. Med vores specielt udviklede integrationer kan vi sætte dine systemer i forbindelse og gøre hverdagen lettere for dig og dine kunder. 

Lagerstyring-, ekstern bogføring- eller email-marketing software. Uanset hvilket eksternt system du vil have til at tale sammen med din webløsning, kan vi hjælpe dig med at bygge bro mellem de to. 

Skal vi tage en snak om integrationer?

Det kan du få

… og mange flere

Gør din hverdag lettere med integrationer fra nuub

Udregn prisen på din nye webløsning

Udvalgte cases

4 hurtige

Hvad er en integration?

En integration er, kort fortalt, en forbindelse mellem to systemer. Mange webshops tillader at kunder kan vælge en GLS pakkeshop, hvor varen skal leveres, fra et kort. For at dette er muligt skal der opsættes en integration fra webshoppen til GLS’ system. 

Integrationer kan selvfølgelig være langt mere komplekse end dette eksempel. 

Integrationer tillader automatisering

Integrationer kan fjerne mange manuelle opgaver som du sidder med i dag. Står du i dag med en manuel bogføring af dine online salg, kan en integration til dit regnskabssystem automatisere din bogføring, og frigive timer som du kan bruge på andre, mere proaktive, opgaver.

Dynamisk indhold på din webløsning

Har du data og information på eksterne systemer som du vil have vist på din webløsning, kan en forbindelse mellem dine systemer etableres og sørge for elegant dataoverførsel. 

Vi har tidligere lavet en integration for proselection.dk mellem deres hjemmeside og et eksternt jobannonce system. 

Send og modtag data

Integrationer kan gå begge veje. Du kan sende data til et eksternt system eller modtage data til din webløsning. Har du brug for både at sende og modtage, kan en skræddersyet integration nemt gøre det muligt. 

Vores integrationer til lagerstyring kan både skabe pluksedler til dine medarbejdere og give mulighed for at de kan melde tilbage når varen er pakket og klar til afsendelse. Alt administreret ét sted.

Hvad får du ud af det?

Skal vi komme i gang?

Kontakt os