Et full-service webbureau

Start din digitale rejse her

Hjemmeside

Løft din virksomhed med en professionel hjemmeside, som sikrer flere henvendelser.

Vi skaber din nye WordPress hjemmeside i et brugervenligt design og med intuitiv funktionalitet, som fastholder dine besøgende og giver de bedste muligheder for konvertering.

WEBSHOP

Med en Woocommerce webshop kan din forretning stå til rådighed for dine kunder døgnet rundt. 

Vi bygger alle vores webshops i WordPress med Woocommerce shopmodul, som er det mest anvendte shopmodul i verden. Det giver dig en utrolig brugervenlig administrering af dine produkter, priser og lagerbeholdning. 

Integrationer

Få din webløsning til at tale sammen med ekstern software. Om det er nyhedsbreve eller lagerstyringssystemer bygger vi en sikker bro mellem din webløsning og eksterne systemer.

Drift

Skiftende omstændigheder sætter store krav til det tekniske fundament på din webløsning. Vi drifter din webløsning på danske servere, og sørger for at din side er i teknisk topform.

Marketing

Besøgende på din hjemmeside er det der får din forretning til at køre rundt. Vi hjælper dig både med at blive set i søgeresultaterne og på de sociale medier.

Landsdækkende Full-service Webbureau i København

Personlig kontakt

Vi hjælper dig i gang med planlægningen af dit nye webprojekt, og vejleder dig til de gode og bæredygtige beslutninger, ud fra den kendskab vi får til din forretning i samarbejdet.

Din personlige kontakt står til rådighed til sparring i planlægningsprocessen.

Udvikling

Vi udvikler din webløsning ud fra dine ønsker og behov. Undervejs holder vi dig opdateret i processen, og er der ting du vil ændre undervejs, hjælper vi dig med sparring omkring hvordan vi bedst implementerer dem i løsningen.

Overlevering

Når projektet er færdiggjort udfører vi eventuelle rettelser i samarbejde med dig. Du får en oplæring i de mest basale funktioner på din hjemmeside for at give dig den bedste start med din nye webløsning.

Vækst

Vi hjælper dig i gang med at få god trafik på din hjemmeside og sikrer at din hjemmeside er sikker for dig og dine besøgende.

Vores drifts- og SEO aftaler kan være med til at skabe vækst for din forretning.

Skal vi komme i gang?

Kontakt os