Designers

Developers

Nuubs

Vi er en gruppe dedikerede webmennesker som sætter fagligheden først. Vi er stolte af vores fag og har solide uddannelser og erfaringer bag os. Det tror vi på gør en kæmpe forskel for produktet vi kan levere til dig. 

Teamet

Kristian Lerche

Ejer

Kristian er chef og ejer af Nuub og hans fornemmeste opgave er at bevare det forkromede overblik.

Kristian har en lang baggrund som konsulent inden for IT og softwareløsninger, og har tidligere været med til at lancere større landsdækkende digitale projekter til både det private og det offentlige.

Iga Naskret

Webudvikler
B.A. i Web Development

Iga skaber magien til vores projekter. Med sin grundige viden navigerer hun let og elegant i alle tekniske løsninger.

På repertoiret er alt fra små animationer til lagerstyringssystemer for multinationale virksomheder.

Philip Marlow

TeamLead / Projektleder
AP Graduate in Multimedia Design

Philip binder trådende sammen i vores projekter og hjælper dig godt igennem processen i udviklingen.

Som tidligere indehaver af både web- og marketingsbureauer har han er solid erfaring i den online verden.

Nuub er et webbureau med speciale i at skabe kreative hjemmesider og e-handelsløsninger, med en passion for digitalt design og innovation.

Vi omdanner komplekse ideer til elegante og brugervenlige online oplevelser. Vores fokus ligger på at designe hjemmesider, der ikke kun ser godt ud, men som også fungerer fejlfrit, vækster en god forretning forretning og fortæller din historie på en engagerende og unik måde.

Når det kommer til e-handel, går vi skridtet videre for at sikre, at vores løsninger ikke bare er visuelt tiltalende, men også optimeret for at maksimere salg og forbedre brugeroplevelsen. Vi har et stort fokus på brugervenlighed og teknisk elegante løsninger.

Kort sagt, vi er ikke bare et webbureau – vi er dine digitale storytellers og forretningsacceleratorer. Lad os tage din online tilstedeværelse til det næste niveau!

Skal vi komme i gang?

Kontakt os