Find pris på webshop

Udregn pris på din nye webshop bare 60 sekunder. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Nuubshop

En hjemmeside giver dine besøgende mulighed for at læse og se dine flotte billeder. De kan selvfølgelig også kontakt dig gennem en smart kontaktformular. Skal du til gengæld have salg online, så skal du have en moderne webshop

Udvalgte cases

4 hurtige

Hvad er vigtigt når du vælger din webshop?

Det er vigtigt at din webshop er nem at navigere i for dine kunder. Jo hurtigere de kan finde dine varer og gennemføre et køb desto større er chancerne for at du oplever mere salg.

Med en NuubShop får du en hurtig og intuitiv webshop som fungerer på alle enheder.

Hvilken webshop bør du vælge?

Der findes et utal af webshop systemer at vælge imellem. Når du får lavet en webshop hos os, bygger vi i WordPress med shopmodulet Woocommerce. Det gør vi fordi Woocommerce er ekstremt brugervenligt og gennemtestet. Med andre ord – det fungerer bare.

Derfor er det heller ikke overraskende at Woocommerce er verdens mest populære webshopsystem – faktisk er 41% af alle verdens webshops bygget med Woocommerce. 

Hvor meget koster en webshop?

Priserne på webshops kan svinge fra meget lidt til flere hundredetusinder. Det kommer selvfølgelig an på hvor omfattende din webshop skal være og hvad den skal kunne.

Men du kan faktisk komme i gang med en Woocommerce webshop for 4995,- ekskl. moms. Hvis udgiften til opstarten af din webshop føles uoverskuelig tilbyder vi fleksibel betaling. 

Hvordan kommer du i gang med din webshop?

Der skal gøres mange overvejelser inden du kan komme i gang med at sælge online. Du skal selvfølgelig finde ud af hvad du skal sælge, og til hvem. Men du skal også have styr på domæne, hosting, backup, regnskabssystem og forsendelsesaftaler.

Alt det kan vi heldigvis hjælpe dig med, og når det er på plads kan vi også hjælpe med at få din målgruppe til at besøge din online butik.

Hvad får du ud af det?

Skal vi komme i gang?

Kontakt os