Find pris på hjemmeside

Udregn pris på din nye hjemmeside på under 1 minut. Det er sjovt, gratis og uforpligtende.

Nuubsite

En hjemmeside giver dine besøgende mulighed for at læse og se dine flotte billeder. De kan selvfølgelig også kontakt dig gennem en smart kontaktformular. Skal du til gengæld have salg online, så skal du have en moderne webshop

Udvalgte cases

4 hurtige

Hvad er vigtigt når du vælger din hjemmeside?

Det er vigtigt at din hjemmeside er nem at navigere i for dine besøgende. Jo hurtigere de kan finde de kan finde den information de søger, desto større er chancerne for at de henvender sig til dig.

Med et NuubSite får du en hurtig og intuitiv hjemmeside som fungerer på alle enheder.

Hvilken hjemmeside bør du vælge?

Der findes et utal af hjemmesidesystemer at vælge imellem. Når du får lavet en hjemmeside hos os, bygger vi i WordPress med page-builderen Elementor. Det gør vi fordi WordPress er ekstremt brugervenligt og gennemtestet. Med andre ord – det fungerer bare.

Derfor er det heller ikke overraskende at WordPress er verdens mest populære hjemmesidesystem – faktisk er 43% af alle verdens hjemmesider bygget med WordPress. 

Hvor meget koster en hjemmeside?

Priserne på hjemmesider kan svinge fra meget lidt til flere hundredetusinder. Det kommer selvfølgelig an på hvor omfattende din hjemmeside skal være og hvad den skal kunne.

Men du kan faktisk komme i gang med en WordPress hjemmeside for 3995,- ekskl. moms. Hvis udgiften til opstarten af din hjemmeside føles uoverskuelig tilbyder vi fleksibel betaling. 

Hvordan kommer du i gang med din hjemmeside?

Der skal gøres mange overvejelser inden du kan komme i gang med at præsentere din virksomhed online. Du skal selvfølgelig finde ud af hvad du vil vise, og til hvem. Men du skal også have styr på domæne, hosting, backup, opdateringer og GDPR lovgivningen.

Alt det kan vi heldigvis hjælpe dig med, og når det er på plads kan vi også hjælpe med at få din målgruppe til at besøge din hjemmeside frem for din konkurrents.

Hvad får du ud af det?

Skal vi komme i gang?

Kontakt os